slider-images
slider-images
slider-images
slider-images
slider-images
slider-images
Yazılı kaynaklara göre "Ayıntab"dır, Gaziantep'in adı, yani güzel pınar, suyu güzel anlamına gelmektedir. Bazı kaynaklar ise Hantap, yani Han toprağı olduğunu yazııyor. Gaziantep, güzelim evlerinde pişen yemekleri ile ünlenmiştir, Soğansız lahmacunuyla, mevsimlik "yeni dünya" kebabı ile, o öyküsünü aklımızdan çıkaramadığımız Antep'li Ezogelin'in çorbasıyla… Ve artık Gaziantep mutfağı dünyanın sayılı mutfaları arasında yer almaya başlıyor…
 
Antep mutfağı bir hazine, bir sanattır. Kullanılan araç-gereci ile, ürünü ile, yiyeni ile, pişireni ile ayrı bir kültür ve uygarlıktır. Mevsimine göre meyve ve sebzelerin, tahılların, salçaların...



1999'dan bu yana Antepli Et Lokantası yöresel lezzetleri sizin için harmanlıyor..

ANTEP YEMEKLERİMİZ

Bakla tavası, Bamya tavası, Borani, Çağla aşı, Doğrama, Domates tavası, Ebe gümeci, Etli ıspanak, Etli kabak, Etli mercimek, Kabaklama, Kazan kebabı, Keme tavası, Kenger tavası, Kilis kebabı, Kuru fasulye...

ANTEP TATLILARIMIZ

Baklava (fıstıklı, cevizli, kaymaklı) bu gün 16 türü vardır. Künefe (fıstıklı, cevizli, kaymaklı, ağızlı, peynirli ve burma). Katmer (fıstıklı, kaymaklı) Lokma, Müşebbek ve fukara künefesi, Taş kadayıfı...

ONLINE SİPARİŞ

Müşteri memnuniyetini ilke edinmiş olan Antepli Et Lokantası & Tatlı, güler yüzlü personeli, sıcak ve huzurlu ortamıyla haftanın 7 günü hizmetinizdedir. Buraya tıklayarak anında sipariş verebilirsiniz.

Sipariş Hattı: 0532 517 00 27

Rezervasyon Formu