slider-images
slider-images
slider-images
slider-images
slider-images
slider-images
According to written sources, "Ayıntab" is the real name of Gaziantep. It means, a beautiful fountain, water and beautiful. Also according to other sources  the real name of Gaziantep is  Hantap. It means “ The Soil of Sultan “.
 
Gaziantep is famous with beautiful home cooked meals. Its Lahmacum without onions, seasonal "New World" with kebab and  Ezogelin Soup. And now Gaziantep Kitchen is became the one of the richest and delicious kitchen in the world.
 Antep Kitchen is a treasure and art with the equipments used in the product, eaters, cookers etc.
 



1999'dan bu yana Antepli Et Lokantası yöresel lezzetleri sizin için harmanlıyor..

ANTEP FOODS

Bakla tavası, Bamya tavası, Borani, Çağla aşı, Doğrama, Domates tavası, Ebe gümeci, Etli ıspanak, Etli kabak, Etli mercimek, Kabaklama, Kazan kebabı, Keme tavası, Kenger tavası, Kilis kebabı, Kuru fasulye...

ANTEP DESSERTS

Baklava (fıstıklı, cevizli, kaymaklı) bu gün 16 türü vardır. Künefe (fıstıklı, cevizli, kaymaklı, ağızlı, peynirli ve burma). Katmer (fıstıklı, kaymaklı) Lokma, Müşebbek ve fukara künefesi, Taş kadayıfı...

ONLINE ORDER

Müşteri memnuniyetini ilke edinmiş olan Antepli Et Lokantası & Tatlı, güler yüzlü personeli, sıcak ve huzurlu ortamıyla haftanın 7 günü hizmetinizdedir. Buraya tıklayarak anında sipariş verebilirsiniz.

Order Line: 0532 517 00 27

Rezervation Form